рус укр
Про компанію

Артем Рожко Голова Правління ЗАТ «Прилуцький м'ясокомбінат»

 

Закрите акціонерне товариство «Прилуцький м’ясокомбінат» створено у 2000р. на виробничих потужностях ВАТ «Прилуцький м’ясокомбінат».

Сьогодні це – сучасне, потужне, перспективне підприємство, що стабільно і швидко розвивається.
 
У 2008 році ЗАТ «Прилуцький м’ясокомбінат»  сертифіковано на відповідність вимогам ДСТУ ІSО 9001-2001, та ДСТУ 4161-2003 по якості та безпечності продукції.
Підприємство є дійсним членом Чернігівської регіональної торгово-промислової палати.
Загальна територія підприємства - 10 га. На цих площах знаходиться, також, підприємство  ТОВ «ВКП» Прилуки - Агропереробка», що виробляє та реалізовує м’ясну продукцію, таку як: яловичина та свинина в напівтушах та в розрубах, в охолодженому та замороженому вигляді, а також субпродукти,  загальною кількістю близько 200 тон на місяць.
Виробничі площі ЗАТ «Прилуцький м’ясокомбінат» складають-3500м2, з них під діючими потужностями-2500м2. Таким чином, ми маємо достатній потенціал і гарні перспективи розвитку.
Продукція підприємства випускається під маркою «Прилуцькі». Ковбасні вироби торгової марки «Прилуцькі» користуються попитом не тільки в Прилуках, а і в Києві, на Сумщині, Черкащині, Полтавщині та Чернігівщині. В Прилуках відкрито 2 фірмових магазина «Ситий тато», та ще у 17 торгівельних закладах міста є спеціалізовані вітрини-холодильники, де є майже весь асортимент ковбасних виробів підприємства: ковбаси варені, варено-копчені, напівкопчені, копченості, заморожені напівфабрикати січені та в тістовій оболонці.
 
Асортимент продукції постійно розширюється та оновлюється і на сьогодні складається майже з 60 найменувань.

Вакуумопакувальне обладнання дозволяє подовжити термін зберігання продуктів, що особливо імпонує споживачеві-нарізка копчених виробів невеликими порціями.
За останні два роки підприємство придбало нові сучасні термічні камери,обладнання для переробки та підготовки м’ясної сировини. Сучасне нове обладнання та високі технології сприяють постійному росту виробництва,розширенню асортименту. Система обліку та контролю виробництва повністю комп’ютеризована. Побудовано нову дільницю відвантаження готової продукції з камерами зберігання готової продукції, в яких автоматично підтримується необхідний мікроклімат.
Кількість працюючих –близько 250 чоловік. На підприємстві працює переважно молодь, яка соціально захищена-своєчасна виплата заробітної плати, щорічні відпустки, путівки, надання працівникам безвідсоткових позик, оплата навчання працівників та їх дітей. На сьогодні  за рахунок підприємства у вищих навчальних закладах навчається  5 чоловік. Далекоглядна політика керівництва підприємства дозволяє постійно створювати нові робочі місця,що зумовлює потребу у спеціалістах різних спеціальностей. Керівництво провадить широку благодійницьку та спонсорську діяльність.
 

Новини
12.05.2013
Виробництво консервів
Шукаємо виробника м'ясних консервів з яловичини та свинини ...