укр рус
Свинина

Свинина

Найменування продукції Вага Термін зберігання, згідно вимог нормативних документів (охолоджене) термін зберігання, згідно вимог нормативних документів (заморожене)
Свіжа свинина
Свинина в напівтушах 2 кат м`ясна (1п/т) 30+ 10 діб 6 міс.
Свинина обрізна 2 категорії (1п/т) 25+ 10 діб 6 міс.
Напівфабрикати
 Задньотазова частина б/кістки  5-6кг  3 доби 6 міс.
 Лопаточна частина б/кістки 3кг  3 доби  6 міс.
 Шийна частина 1,5кг  3 доби  6 міс.
 Балик 1,5кг  3 доби  6 міс.
 Котлетне м`ясо   кг  3 доби  6 міс.
 Вирізка   кг  3 доби  6 міс.
 Рулька/голяшка  2кг  3 доби  6 міс.

Субпродукти із свинини 1 категорії

  Язик  кг  3 доби 6 міс.
 Печінка  кг  3 доби 6 міс.
 Нирки  кг  3 доби 6 міс.
 Серце  кг  3 доби 6 міс.
 Хвіст  кг  3 доби 6 міс.
Субпродукти із свинини 2 категорії
 Легені  кг  3 доби 6 міс.
 Голови  кг  3 доби 6 міс.
 Ноги  кг  3 доби 6 міс.

Новини
12.05.2013
Виробництво консервів
Шукаємо виробника м'ясних консервів з яловичини та свинини ...